Håndbetjente palletrucks

By | maj 26, 2019

Palletrucks er til at flytte paller fra ét sted til et andet. Palletrucks ikke kun nemmere transport af paller, men også lette lastning og losning samtidig med yderste sikkerhed. De kan minimere tidspunktet for transport betydeligt. Da pallerne kan være temmelig tung, skal palletrucks være meget stærk og funktionel. Palletrucks bruges generelt i industrier som kemiske og farmaceutiske fabrikker, pakhuse, mad opbevaring industrier, detailbutikker og andre. De fleste palletrucks kan flytte belastninger på omkring 4.000 lbs.

Palletrucks er er designet til at passe alle slags miljøer og terræner, herunder stærkt ætsende og uhygiejniske forhold. Nogle palletrucks laves af zink og rustfrit stål, og nogle er chrome belagt og galvaniseret til at modstå selv meget fugtig atmosfære som farmaceutiske og kemiske fabrikker. Disse er egnet til rene rum, laboratorium, vask ned og ætsende materiale håndtering af applikationer.

Der er forskellige typer af palletrucks: lav profil palletrucks, palletrucks med skala (til vejning af belastningen), big-wheeler Palle lastbil (for ujævne gulve og tunge byrder), speciale palletrucks (lavet af zink eller rustfrit stål for uhygiejniske miljøer), hjul-næse Palle lastbiler (for at placere pallerne tæt sammen i en række), ergonomisk Palle lastbiler (til nem betjening), økonomiske palletrucks, “Fragt Saver” palletrucks, terrængående palletrucks (for enhver form for terræn), foldbar manuel Palle lastbiler (lette lastbiler især gavnligt for at gå ned smalle sideskibene, gennem døråbninger eller rundt stramme hjørner), elektrisk palletrucks (med AC-drev motor, batteripakke og regenerativ bremsning system), og så videre.

Nogle palletrucks har også justerbare stødstænger, en bred venderadius, hud adaptere og integrerende skalaer. Der er nogle meget avancerede palletrucks, der selv indeholder en printer, LCD-skærm og et tastatur med automatisk Tara funktioner, der virker på genopladelige batterier.

Brugte palletrucks er også tilgængelige. Palletrucks kan bestilt og købt online på eksklusive fabrikant websteder. Internettet er en god kilde til oplysninger om palletrucks.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.