Merchant regnskaber en nødvendighed for både traditionelle og Online-virksomheder

By | juni 27, 2019

Merchant regnskaber, der giver virksomhedsejere til at acceptere en bred vifte af kundernes foretrukne betalingsmetoder er blevet hverdagskost i traditionelle virksomhedssystemer. Selv små virksomheder, såsom fastfood udbydere, nærbutikker og kiosk størrelse detailhandlere har accepteret, at giver mulighed for flere populære betalingsmuligheder er en klog beslutning. Meget få forbrugere bærer cash disse dage, og selv dem, der er ofte foretrækker den sikkerhed og betale via kreditkort eller check, hvis for ingen anden grund end at have en præcis og detaljeret redegørelse for hver køb. Langsomt, men sikkert, online sælgere er klar over dette så godt.

Populariteten af Paypal, en tjeneste, der kræver forbrugerne til at oprette konti svarende til en online bank institution, holdt mange online-virksomheder fra åbne merchant regnskaber til gavn for deres kunder. Ulemper ved at bruge Paypal-systemet blev snart indlysende, men som dårlige erfaringer med systemet blev publiceret af både grossister og forbrugere. Stigmatiseringen af et fejlbehæftet system var ikke den eneste overvejelse for Internet shoppere og online-virksomheder, men. Mange forbrugere var uvillige til at bruge en ordning at krævede opsætning af en konto, huske endnu en anden adgangskode og bruger en tredjepart til at sende oplysninger om kreditkort eller bankkonto.

Niveau af bekvemmelighed anvendelig hen til forbruger faldet kraftigt som følge af at skulle navigere en helt ny og ofte forvirrende separat websted for at gøre en enkelt transaktion. På den handlende side af ligningen, har den erkendelse at Paypal tilbød ingen yderligere svindelværn og opkrævet satser meget lig og ofte højere end merchant services udbydere forårsaget mange til at gætte det nytte. Af særlig bekymring er at der er simpelthen ingen måde at bestemme mængden af salgsnedgang på grund af forbrugernes tøven med henblik på at åbne en Paypal-konto.

Forbrugerne generelt føler sig mere trygge ved at bruge betalingsformater, der afspejler dem, der anvendes af deres nabolag detailhandlere. Når du køber småting især, vil mange ikke gå gennem besværet med at tilbringe en yderligere fem til ti minutter online for at købe en vare, der kun koster et par dollars. Mens priserne på disse poster kan være små, kan virksomhedsejere, der ikke tilbyder en afprøvede og sande erhvervskonto system tab være betydelige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.