Tag et kviklån nu

By | juni 5, 2020

Hvis pungen er tom og du står og mangler til den næste husleje, en stor gave eller til studiebøgerne, så kan du søge om et kviklån nu og her.

Forskellige slags lån

Der findes forskellige slags kviklån, man kan tage. Som studerende findes der mange lån, der ikke er uforholdsmæssigt dyre, når man sammenligner med, at din indkomst er din SU. På denne måde bliver der taget hensyn til, at din indkomst ikke er så stor.

Lær noget om kviklån

Det kan være en god idé lige at sætte sig ind i tingene, inden man tager et kviklån. Der er nemlig en masse forskellige slags lån, man kan tage. Forskellene ligger for eksempel på, hvor meget du kan betale om måneden. Ved nogle lån skal man betale hver uge. Ved andre handler det om månedlige betalinger. Endelig er der lån hvor man skal betale hvert kvartal. Det kommer meget an på, hvad du selv ønsker.

Hvor dyrt er det?

Det kan være en smule vanskeligt at sammenligne de forskellige lån med hinanden, for der er meget forskel på dem. Ved nogle lån er der en form for opstartsgebyr. Ved de fleste lån er der også en rente, der skal betales. Du kan læse meget mere om kviklån her.

Hvad er ÅOP?

ÅOP står for årlig omkostning i procent. Tallet indikerer hvor meget lånet rent faktisk kommer til at koste for dig om året. Det er en meget god idé at sammenligne ÅOP-tallet de forskellige lån imellem. På denne måde kan du få et smart og nemt overblik over, hvilket lån der bedst kan betale sig for dig og din økonomi. Der er et lån til alle. Uanset om du er på SU, om du har lønindkomst eller arbejder freelance. Der er nemlig altid et lån til dig.