Bryde gæld barrieren

By | marts 24, 2019

Gæld! Hvis der nogensinde var en magtfuld fjende det har at være gæld. Den psykologiske magt, at gæld har på mennesker er helt fantastisk. Nogle statistikker viser, at mere end halvtreds procent af alle skilsmisser begyndte med finansielle problemer i ægteskabet.
I dag mere end noget andet tidspunkt i historien er det blevet meget let at samle tusindvis af dollars i gæld i en meget kort periode. Kreditkortselskaber vil give bare om nogen kredit uden selv kontrollere at se, hvis de har mulighed for at betale de lånte penge tilbage.
Volatilitet i erhvervslivet er også på en hele tiden højt så en person kan tjene en meget behagelig leve én dag og være uden arbejde næste. Det er ikke underligt, at mere end 100 millioner mennesker i Nordamerika alene har finansielle problemer.
Fokus i min virksomhed er lære folk hvordan man følge deres passion, oprette virksomheder og tjene millioner af dollars. Faktisk kan jeg vise nogen hvordan at fordoble deres indkomst i 12 måneder eller mindre så da jeg fandt ud af hvor mange mennesker havde betydelig gældsproblemer jeg var chokeret over at sige mildt.
Men jeg husker de finansielle vanskeligheder, jeg har oplevet i mit liv, og hvordan det lykkedes mig at vende disse problemer i en meget kort periode. Efter mange mennesker begyndte at sende mig breve, e-mails og telefonopkald besluttede spørger mig, hvis jeg havde nogen programmer eller seminarer for at komme ud af gælden det jeg at oprette et program, der kunne hjælpe nogen med deres personlig gæld.
Jeg indså, at den håndteringen min egen gæld var meget forskellig fra den måde de fleste mennesker er lært. Forskellige personer fra hele verden var deler deres ideer til, hvordan de lærte at håndtere gæld og hvad jeg lærte var forbløffende.
Næsten hver eneste program derude, der beskæftiger sig med hvordan en person, der administrerer deres egne penge hver måned og hvordan de betale regninger og gæld holder dem brød og meget ulykkelig.
Gæld er en måde at gøre folk meget elendig. Det slår frygt i hjertet af mennesker, gør dem stresset ud, deprimeret og syg. Det har en enorm effekt på relationer og livskvalitet for mange familier. Jeg tror ikke, at vi skulle leve på den måde overhovedet. Jeg tror, at folk skal gøre hvad de elsker med mennesker, de elsker og har penge nok til at leve den måde, de virkelig ønsker at leve.
Vi bør ikke være en slave til vores regninger eller vores gæld. Det er en hindring for en sund velhavende livsstil. Det blokerer det gode, vi alle ønsker.
Jeg har lavet en meget simpelt program, der giver mulighed for en til at frigøre penge straks og lære hvordan man ikke være bange for penge og gæld men blive bemyndiget og kontrollen med deres penge. “Bryde barrieren” vil lære dig hvordan være i kontrol over dit liv en gang for alle.
www.BreakingtheDebtBarrier.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.