De syv dødssynder af forretningsfolk #2 – misundelse

By | december 16, 2019

Hvis du læser denne Introduktion allerede, bare Rul ned og begynd at læse om misundelse, ellers det anbefales at du læser Introduktion bellow.

Lad ’ s analysere hvordan disse fælles laster kan påvirke din virksomhed og din samlede indkomst. Du tror måske, at begrebet dødssynder er religiøse og ikke gælder for dig, men du kan kalde dem negative tendenser, hvis du ønsker. Faktum er, at du kan finde dem i mere eller mindre intensitet inden for de fleste mennesker.

Du kan ikke indse, at en af disse tendenser kan påvirke dig indtil jeg vise dig detaljerne. Hvis du opdager, at der er et problem, vil jeg også give dig løsningen, så du kan ordne det. Jeg vil forklare og sammenligne nu de hyppigste negative tendenser blandt mennesker med deres tilsvarende modsatte dyder.

Før vi begynder, skal jeg fortælle dig noget…

I. de fleste synder opstår fra: frygt.

II. de fleste dyder opstår fra: kærlighed.

III. Synder, laster og negative tendenser viser svaghed, mens dyder demonstrere styrke.

Efter min mening den største dyd er MODET/tillid, fordi det er den direkte frugt af kærlighed, som afleder frygt og so alle andre dyder i menneskelige ’ s hjerter.

Dette er en serie af artikler om dette emne. Hele serien indeholder følgende artikler…

1. stolthed

2. misundelse

3. frådseri

4. begær

5. vrede

6. grådighed

7. sloth

– MISUNDELSE –

Dette er en meget destruktive synden. Det har at gøre med jalousi og ondskab. Det er perverteret kærlighed. At føle misundelse er at elske andre mennesker ’ s ting, status, kvalifikationer, karakter, held, osv. men denne kærlighed er tvangspræget. Du vil det, som andre mennesker har, og du vil have det dårligt. Hvis du kan ’ t få det, så du begynder at hade folk, der har det, som du ønsker.

Når det kommer til misundelse, er der ingen grænse. Folk kan misunde alt og alle. Personer, der har denne tendens forestille sig ting om andre der aren ’ t sand. Det er svært at beskæftige sig med dem, fordi de føler sig dårligt om dig allerede. De tror måske, at du don ’ t fortjener, hvad du har. De ser spøgelser i andre mennesker at aren ’ t real. De dømme og kritisere uden grund. De harmes over din velstand.

Denne tendens er forbundet med ønsket om at se andre ikke og komme til skade. Ofte når du føler dig misundelse, føle du også den person, som awakening disse følelser, fortjener at blive straffet. Du fornemmer, at en eller anden måde de såre dig i en usynlig måde, men du don ’ t har bevise eller grund nok til at kæmpe mod dem og det gør dig endnu mere vred.

Du ønsker blot at kæmpe eller slippe ud disse kræsen mennesker. Du ønsker at sætte dem ned. Den misundelige person mener, at andre også stolte af sig selv. De kan ikke stå stolt folk. Det morsomme er, at mange hadere, er også meget stolte af sig selv, hvilket gør det endnu sværere for dem at samarbejde med andre.

De vil have, hvad andre mennesker har, og de vil have det nu. De lider på grund af dette. De kan ikke modstå den velstand, som andre modtager. Den virkelig misundelig person søger skade andre. Deres fornøjelse er at se andre mennesker ’ s mislykkes. Hvis du føler misundelse for nogen, noget vedkommende ikke til dig, for at genere dig, vil blive forstørret flere hundrede eller tusinde gange. Noget at personen til dig, til at hjælpe dig, vil blive set med mistænksomme øjne.

Du mener, at den person, du misunder er onde. Hvis de hjælpe dig på nogen måde, kan du føler dig dårligt om den. Hvorfor skulle de ønsker at virkelig hjælpe dig, hvis de er onde, højre? De er udskud. De har alt gjort for dem og du har ikke noget mens du nødt til at arbejde meget for den almisse, som du får.

Kan du se hvordan denne tendens kommer du langt væk fra velstand? I stedet for at fokusere på at opbygge din egen rigdom, bruger du tid på at tænke, at dømme, kritisere og fortælle defamations om mennesker du misundelse. Du tilbringer tid uproduktivt og du høster hvad du sår. Så du don ’ t få hvad du ønsker. Faktisk lægger du det langt væk.

Bibelen siger: “ ikke begære din næste ’ s hus, ikke begære din næste ’ s kone… heller ikke noget, der er din nabo ’ s. ” en af grundene til folk stjæle er fordi de føler misundelse af andre. De ønsker, hvad andre folk har, kan de ’ t få det på anden måde, så de bare stjæler det.

Der er nogle ting, der kan ’ t blive stjålet dog som en individer ’ karakter, alder, “ og lykke ”, intelligens. Jeg tror, dette gør den jaloux person endnu mere jaloux, fordi de ved, at de vandt ’ t være i stand til at stjæle tingene. Haters kan ikke elske. De er vred, trist, frustreret.

Baseret på dette faktum, de ting, de hader mest er at se personen, de hader glad. Hvis de oplever, at trods deres bestræbelser, du holder på kærlig andre mennesker, alt hvad du gør og du er glade i livet, de vil føle sig som døende. Husk at misundelse er en uberettiget trang til at skade andre. Når nogen føler misundelse, den eneste begrundelse for dette ønske om at gøre ondt er, at de ønsker andre mennesker ’ s ting og de kan ’ t har det, så de hader folk på grund af dette.

ENVY er undistinguishable fra stolthed til tider fordi for at føle misundelse skal du sammenligner dig selv til andre. Så du siger: “ han har noget, som jeg don ’ t har. Jeg vil have det, og jeg vil have det dårligt! Jeg don ’ t care om at arbejde for det. Jeg savn netop sig! Hvorfor gør han/hun har det, og jeg kan ’ t få det? Dette gør mig så gal. Jeg vil ændre min mening. Jeg vil arbejde dobbelt så hårdt at få det, og hvis jeg stadig kan ’ t få det, så jeg vil hade dem til døden. ”

Som du kan se, er misundelse konkurrencedygtige. Hvis du ikke sammenligne med andre og du føler dig tilfreds med hvad du har, behøver du ikke at begære andres ’ s ting. Også, Husk på, at andre slags misundelse opstår helt af frygt. Det sker, når du er ovenfor, i en høj position eller situation og du don ’ t ønsker andre til at nå dig der.

I dette tilfælde er du bange for, at de tager dit sted, så du misunder deres pludselige velstand. Pointen med misundelse er det had, den producerer ingen begrundelse. Du kan misunde andre mennesker ’ s velstand selv om du er mere velstående end de er.

Du bør ikke frygte misundelse. Nogle mennesker er bange for, at hadere kan skade dem på nogen måde. De kalder det onde øje. Denne overtroiske tro eksisterer siden egypterne ’ tid. Hadere kan skade dig, at ’ s sand. Selv hvis du er ateist og du don ’ t tror i den åndelige verden, du må forstå, at når nogen har hemmelige uberettigede dårlige følelser imod dig, de hemmeligt kunne gøre meget ondt at du bare kan sætte dig “ down. ”

På den anden side, bør du ikke frygte misundelse. Årsagen er, at når du er bange for noget, frygten åbner døren til andre negative tendenser. Bibelen viser at “ vi ikke skulle frygte mennesker, vi skulle elske folk. ” hvis du kan holde ud i kærlighed, haters vil brænde væk i deres eget brand. Dit formål må ikke selv at gøre dem lider, fordi de lider meget allerede på grund af deres holdning.

Lad ’ s snak om hvordan du kan anvende denne viden til din virksomhed. Lad ’ s start med at sige, at du ikke helt kan blokere den misundelse, som folk føler for dig. Du kan drastisk reducere det selv ved at gennemføre nogle procedurer.

Ikke Vis! Leve et normalt liv uden at forsøge at foregive at være bedre end andre. Hvis du er velhavende, Nyd din rigdom. Ikke skjule det og er bange for, at du ville fornærme nogen. Frygt vil opstå andre negative tendenser inden for dig. Nyd din rigdom, men ikke flagre det. Hvis du er virkelig velhavende, du vandt ’ t nødt til at søge andre mennesker ’ s misundelse, de vil misunde dig alligevel.

Hvis du kan lide smykker, købe smykker. Nu for eksempel, lad ’ s sige at du lige købt en ny ring og gik til en fest med dine samarbejdspartnere. Det er en meget dyr ring og du beslutter at begynde at vise. Så, du lægger din hånd på en sådan måde, at alle ser diamant og siger: “ Wow jeg ønsker at diamond! ” får du punktet?

Selv om du er ydmyg, nogle mennesker vil stadig ønsker diamant, men ikke vise vil du reducere misundelse andre ’ Sørensen føler for dig. Det samme med alt andet: dit hus, din bil, din virksomhed, dit overskud. Nogle mennesker vise, fordi de er bange for at blive ringere. De ønsker at skræmme. Efter min mening viser off er et tegn på umodenhed, overdrevne stolthed og svaghed.

Nogle mennesker er generøse nok, at når de finde ud af nogen coveting noget, de har, kan de give det til dem. For eksempel, lad ’ s sige, at du køber en bærbar computer. Du har en høj årlig indkomst, så dette punkt synes relativt billigt for dig. Så besøger nogen dig og start coveting computeren. De viser tydelige tegn på misundelse. Du give bare computeren til dem.

Mange gange afskærer dette misundt de føler for dig. Personen bliver din ven. De stoppe med at hade dig og de stoppe med at elske dine ting. De har nu dine ting og “ elsker ” du. Dette kan synes som en joke for de fleste mennesker derude, fordi de fleste mennesker ikke er villige til at gøre dette. Der er undtagelser selv, og jeg har set personer, der er generøs nok til at opføre sig på en sådan måde.

Pointen er, at selv små gaver kan gøre forskellen. Det kan ændre den måde en person tænker om dig. Små gaver koster ikke nødvendigvis penge. Det kunne være bare et spørgsmål om holdning, som når den jaloux person virkelig brug for en fordel fra dig. Hvis de virkelig hader dig, kan de komme til dig, når de har intet andet valg. At ’ s chancen for at vise dem din gavmildhed.

Der er en tynd linje mellem svaghed og generøsitet. Hvis du give fordi du er bange for, viser der svaghed. Hvis du give fordi du elsker, viser der styrke. Giver ikke altid har at gøre med penge. Der er mange andre aspekter som deling af din tid, lære en færdighed, forbedre livet for andre i nogle måde, osv. Jeg vil tale mere om at give i anden artikel om denne serie.

Nu er det vigtigt, at du don ’ t lade andre folk rip dig ud. Som en stærk virksomhed person du don ’ t nødt til at overveje enhver form for uretfærdighed. Ikke diskutere med løgnere. Send dem. Holde sig væk. Modstå onde mennesker og de vil afstå og forlade.

Du er ikke meningen for at give nogen, hvad du behøver til din egen support og vedligeholdelse. Det eksempel, som jeg vise ovenfor virker bedre med folk, der ikke beder dig om noget. De kan vise tydelige tegn på misundelse, men de bede om ikke noget fra dig. De harmes bare, at de kan ’ t have dine ting.

Nu, hvis nogen kommer til dig med det “ du har for meget og jeg har for lidt ” (så du nødt til at dele) holdning, du bør ikke give dem noget. En sådan holdning viser ikke kun misundelse, men også arrogance (stolthed). Opportunister kan være på udkig efter en chance for at grave generøse sjæle. Don ’ t give dem denne chance, selv om du ser dem forlade siger ting som: “ grådige bastard! ”

Der er en stereotyp om velhavende mennesker. Når du er rig, folk automatisk tendens til at tro du er egoistiske og grådige. Dette gælder specielt for dem, der har tendens til at misunde andre. Det er ofte bedre til at dele dine ting med mennesker, der ikke har bedt om noget fra dig; med folk, der ikke forsøger at narre dig, bedrage dig, lyve for dig, spørge fra dig, osv.

At ’ s hvorfor jeg sige: Giv ikke for meget! Hvis du er alt for generøs, kan hadere hader du mere på grund af din gavmildhed. Du kan ikke helt ændre den måde, alle føler om dig. På den anden side hvis du sår den gode sæd, vil du høste gode frugt.

Forestil dig meget velhavende og meget generøs på samme tid. Forestil dig at du velsigne nogle hadere ved at tilbyde dem til gratis nogle af de ting, de hader dig for, at afskære nogle af deres misundelse, bare for sjov. Så de forlader din sted siger: “ Wow, denne grådige bastard er meget rig for sikker, fordi han/hun selv gav mig nogle af hans/hendes ting. ” så de får ikke tilfreds og efter et par dage de komme tilbage efter mere.

Også, Husk på, at nogle mennesker kan føle sig fornærmet hvis du tilbyder dem noget gratis. Hvis du er virkelig velhavende, kan de føle, at de ikke kan gengælde fordel. For eksempel, hvis du giver dem noget for dyrt, ikke og de er opportunister, alle modsat, de har en form for mindreværdskompleks, de kan føle sig dårligt for dette og hader dig mere.

At være rig er ikke så nemt som det kan synes. Der er mange “ sjælden ” følelser knytter til rigdom. Medmindre du lære at håndtere dem (dine egne følelser og de andre), kan rigdom brænde dig og bringe dig sorg i stedet for lykke og tilfredshed.

Lad mig nævne det, før jeg slutter. På ovenstående eksempel har du et bedre valg end at give den bærbare computer selv til den person, der er følelse misundelig. Hvis du har råd til at give varen (uanset hvad det er: en ring, kjole, solbriller, computer, osv), og du føler dig tilfreds dermed, du kan vælge at gøre det hemmeligt.

For eksempel, i eksemplet ovenfor, hvis du ved, at personen ikke har en bærbar computer allerede, og du har råd til at give dem en, du kan købe det og har en tredje ven lover du, han/hun vandt ’ t fortælle denne anden person , så spørg ham/hende til at give varen til personen, der gratis. Denne måde herlighed vandt ’ t være venlig og den person, der modtager varen ikke føler sig i gæld med dig.

Dette kræver et niveau af generøsitet, spiritualitet, etc, alias: kærlighed, som de fleste mennesker ikke har. I anden hånden, det føles så godt at gøre ting som disse, at det kan ’ t beskrives med ordene. Det er ligesom hvis Gud selv vil røre din sjæl og sige: “ tak. Jeg tager Bemærk. ”

Dette er modsat af ondskab. På ovenstående eksempel vidste du bare en hemmelig handling af venlighed. Misundelse er imod kærlighed. Kærlighed søger gode for andre for deres egen skyld. Det er venlig og medfølende.

På ovenstående eksempel er nøglen til at sikre, at den person, der modtager varen aldrig finder ud af at du var kilden til deres lykke. De kan komme til dig og vise dig varen. Fra deres synspunkt kan de mener: “ du se. Du er ikke bedre end mig længere. ” fra dit synspunkt, du måske tror: “ jeg føler mig så glad, at jeg havde mulighed for at velsigne dig. ”

Nu, for at afslutte denne artikel vil jeg tale om hvordan man kan helbrede den misundelse, at du kan føle for andre. Jeg har indset, at der er noget, som helbreder misundelse give. Det gør det begge veje. Er at give en direkte frugt af kærlighed, som afleder alle frygt og vende negative tendenser i dyder.

Hvis du opdager, at du føler dig misundelse for nogle mennesker (du hader dem uden grund), kan du finde følgende teknik nyttige. Gøre noget for dem. Gøre noget, der virkelig, fra bunden af dit hjerte, kan fortolkes som en virkelig handler om kærlighed. Lad mig forklare.

Lad ’ s sige at du misunder en medarbejder, fordi han synes klogere end dig, mens du er virksomhedsejer. Gøre noget for den pågældende medarbejder for at øge sin viden eller intelligens. Hvis du misunder din ven, fordi han har et hus og du har ingen, tilbyde ham for at klippe græsset på hans baghave gratis. Gør det samme med alt andet du føler misundelse for.

Elsker nederlag misundelse mange gange!

Hvordan kan du anvende alt dette specifikt til business? Enkel. Business folk nødt til at beskæftige sig med problemet med misundelse næsten på daglig basis. Dette omfatter deres egne liv og misundt de kan føle. Også misundelse og jalousi de kan opfatte fra andre omkring dem. Dette er en destruktiv usynlige tendens, som er meget farlig og endda smitsom. Holde det under kontrol.

Hvis du læse de andre artikler i denne serie, vil du indse, at det fælles kendetegn bag denne negative tendenser er: egoisme. Hvis du er frikendt med dig selv, vil du vise en eller flere af disse tendenser på dine daglige handlinger. Løsningen er at leve et mindre egoistiske livsstil. Ved at ændre din holdning, kan du ændre resultatet af dine handlinger. Du kan blive overrasket over resultaterne og du vil føle dig gladere og vellykket.

EasyWebRiches.com © 2006

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.