Udvide din forretning ved hjælp af risikovillig kapital

By | juli 22, 2019

Venturekapital er en mulig kilde til finansiering af ny, relativt uprøvede virksomheder, der synes at have en lovende fremtid. Disse penge er imidlertid ofte svært at komme med.

Være realistisk i din søgen efter risikovillig kapital. Venture capital-virksomheder forventer en virksomhed at være i stand til at returnere deres investering, ikke kun med interesse, men med en stor fortjeneste.

Mange venturekapitalselskaber tilknyttet banker, forsikringsselskaber, andre finansielle institutioner og store selskaber. Nogle er ejet af enkeltpersoner eller private grupper af investorer og et par afholdes offentligt.

Når du accepterer risikovillig kapital, har du givet afkald på nogle af dine autonomi og accepterede den forståelse, at investeringsfirma vil tage en stor del af det overskud, du optjener.

Som iværksætter, skal du forstå karakteren af en leverandør firma, før forfølge dette som en finansieringskilden. Denne type investor forventer en forventede afkast på investeringer, der er direkte relateret til risikoen.

Jo større risiko, jo større forventet tilbagelevering. Typisk dog vil et investeringsselskab ikke være interesseret i at blive involveret med en ny virksomhed, indtil virksomheden har etableret sig i nogle måde, så risiko faktoren kan bestemmes.

Venturekapital firmaet og dets interesse afhænger normalt den nye virksomhed udviklingstrin. Når den nye virksomhed har etableret sig og har en arbejder organisationsstruktur, en levedygtig forretningsplan og start op arrangement et investeringsfirma kan være interesseret.

Men nogle virksomheder foretrækker en senere fase af ny forretningsudvikling, måske når det nye selskab er i sin anden eller tredje runde vækst tilstand og har brug for mere kapital enten at foretage ekspansionsplaner eller til at klare det over indtil en fusion eller offentligt udbud bærer det til n ext fase af virksomhedernes vækst.

En virksomheds forretningsplan fungerer som det primære analytiske værktøj til venture kapitalist. I analysere planen, ville et investeringsfirma sandsynligvis fokusere på tre funktioner.

Produkt eller service-investorer søger produkt eller service innovationer, der giver selskabet en stærk konkurrencefordel. En ny idé, bakket op af markedsundersøgelser måling appellen af produktet eller service og dens potentielle marked kan være fristende at sådanne investorer.

Management kapacitet-uanset hvor godt er dit produkt eller hvordan innovative din service, kvalitet og erfaring af ledelsen en afgørende faktor for succesen af din virksomhed. Den kloge investor er klar over dette og leder efter solid dokumentation af sådanne færdigheder.

Branchens vækst-investorer vil også være sikker på, at dine produkter eller tjenester er i en vækst felt. En betydelig eller revolutionerende produktforbedring, kan i sig selv, ikke have appel i en faldende produkt eller service kategori.

De fleste ventureinvestorer købe fælles eller konvertible materiel i stedet for byrde den spæde enterprise med rentebetalingerne på gælden eller obligationer. De kan eventuelt ønsker mere end 50% ejerskab.

Derudover mens venture kapitalister kan insistere på sidder på bestyrelsen eller tilbyde administration og teknisk rådgivning, er de sjældent interesserede i den daglige ledelse af virksomheden, medmindre dens overlevelse og deres investeringer er på spil.

Husk at de minimum investeringer er generelt fra $25.000-$1.000.000, men investeringer lofter er næsten ubegrænsede.

Copyright © 2005 Abe Nathalie

Du kan offentliggøre denne artikel i din ezine, nyhedsbrev på dit websted, så længe bylinen er inkluderet og artiklen er indeholdt i det hele. Jeg spørger også, at du aktivere nogen html links findes i artiklen og i forfatterlinjen. Behage sende en høflighed link eller en e-mail, hvor du udgiver: support@multiplestreammktg.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.