Menukort


FROKOSTRETTER:

SERVERES MELLEM KL. 11:00 - 17:00

BAADENS STJERNESKUD...............................................................................................................................................KR. 89.-
2 stk. fiskefilet. Serveres på ristet brød m/ salat, rejer, asparges, kogt æg og dressing.

FROKOST STEAK............................................................................................................................................................KR. 129,- 150 g flammegrillet oksefilet. Serveres med dagens salat, kryddersmør og pommes frites.

'PETERS' PARISERBØF....................................................................................................................................................KR. 89.-
Smørstegt saftig hakkebøf på brød. Hertil æggeblomme, rødbeder, løg, kapers og peberrod.

OMELET...............................................................................................................................................................................KR.69.- Med skinke og ærter. Serveres med salat og brød.

BAADENS CHEESEBRUGER............................................................................................................................................KR. 99.- 250 g. saftig hakkebøf, cheddarost, bacon. Hertil agurk, løg, tomat, salat - serveres med sprøde kartoffelbåde og BBQ sauce.

CLUBSANDWICH...............................................................................................................................................................KR. 79.- Lækker sandwich m/ kylling, bacon, salat, tomat, agurk og karrydressing.

BAADSMANDSPLATTE..................................................................................................................................................KR. 129.- Marineret sild m/ karrysalat, fiskefilet m/ remoulade, engelsk bøf m/ bløde løg, brieost m/ druer. Serveres med brød og smør.

MATROSENS FAVORIT - GAMMELDAGS BØFSANDWICH........................................................................................KR. 89.- Serveres med rødbeder, agurkesalat, remoulade, ketchup, ristet løg og Baadens brune sovs.

FISKEFILET.........................................................................................................................................................................KR. 59.- Varm fiskefilet på rugbrød. Serveres med remoulade og citron.

 

 


 

AFTENMENU

2 RETTER KR. 249,-

3 RETTER KR. 279,-

FORRETTER:

BAADENS LUKSUS REJECOCKTAIL Hertil dressing, brød og smør.

CARPACCIO Serveres med rucolasalat, revet parmesanost, oliven og balsamico. Hertil brød og smør.

GAZPACHO SUPPE Krydret kold tomatsuppe med hvidløg, agurk, peberfrugt og løg. Serveres med brød.

'PETERS' TIGERREJER
Serveres på bund af sprød salat. Hertil hvidløgsdressing.

 

HOVEDRETTER:

PETER BAADSMANDS HJEMKOMST
Stegt flæsk med nye kartofler, persillesauce og rødbeder.

BAADENS "SPÆTTE" Smørstegt rødspætte. Serveres med nye kartofler, smørsauce og citron.

OKSEFILET - STEGT PÅ LAVASTENSGRILL 200g oksefilet, serveres med dagens grønt og grilltomat. Hertil valgfri kartoffel og sauce. Pommes frites, BBQ kartoffelbåde, bagt kartoffel eller nye kartofler. Rødvinssauce, pebersauce eller bearnaise

WIENERSCHNITZEL Serveres med pommes saute, ærter, smørsauce og wienerdreng.

GRILLET KYLLINGEBRYST - STEGT PÅ LAVASTANSGRILL Serveres med dagens grønt, grilltomat, paprikasauce og nye kartofler.

200g oksefilet, serveres med dagens grønt og grilltomat. Hertil valgfri kartoffel og sauce.

Pommes frites, BBQ kartoffelbåde, bagt kartoffel eller nye kartofler. Rødvinssauce, pebersauce eller bearnaise200g oksefilet, serveres med dagens grønt og grilltomat. Hertil valgfri kartoffel og sauce. Pommes frites, BBQ kartoffelbåde, bagt kartoffel eller nye kartofler. Rødvinssauce, pebersauce eller bearnaise

 

 

 

DANSK BØF

 

WIENERSCHNITZEL Serveres med pommes saute, ærter, smørsauce og wienerdreng.

GRILLET KYLLINGEBRYST - STEGT PÅ LAVASTENSGRILLServeres med dagens grønt, grilltomat, charon sauce og valgfri kartoffel.BAADENS 'SPÆTTE'

 

DESSERTER:

PANDEKAGER
Serveres med is, chokoladesauce, flødeskum og frisk frugt.

FRITURESTEGT CAMEMBERT
Serveres på ristet brød. Hertil solbærkompot og persillefrit.

CHOKOLADEKAGE Serveres med vanilleis og frisk frugt.

 

 


 

BØRNEMENUER:

FRIKADELLESPYD.......................................................................................................................................................................... Serveres med rødpeber, grøntsagssticks, rugbrød og smør.

KYLLINGE NUGGETS......................................................................................................................................................................
Serveres med pommes frites og ketchup.

BØRNEBURGER............................................................................................................................................................................... Serveres med agurk og salat. Hertil pommes frites, ketchup og remoulade.

PØLSER MED POMMES FRITES.................................................................................................................................................. Serveres med ketchup og remoulade.

FISKEFILET.......................................................................................................................................................................................
Serveres med pommes frites og remoulade.

 

FRIT VALG KR. 59,-

 


 

SNACKS:

NACHOS..............................................................................................................................................................................KR. 69.-
Sprøde og varme nachos. Serveres med cheddar ost, tomatsalsa, jalapenos og guacomole..

BAADENS SNACKKURV...................................................................................................................................................KR. 59.-
Lækre sprøde løgringe, chili pebers og mozzarella sticks. Hertil salsa..

POPCORN...........................................................................................................................................................................KR. 25.-

POMMES FRITES...............................................................................................................................................................KR. 35.-