Hvorfor du bør medtage i Nevada

By | august 31, 2019

Ifølge US Census Bureau er der tæt på 18 millioner virksomheder i USA, der har ingen betalte medarbejdere. Ifølge en Census Bureau rapport udgør”nationalt, disse små virksomheder mere end 70 procent af alle virksomheder… Landsdækkende, kvitteringer totaled 770 mia.” Dataene viser, at Nevada konsekvent er på eller nær toppen af nationen i stigning i antallet af små virksomheder.

Tilfældet for Nevada

Det er naturligt at spekulerer på, hvorfor Nevada, der rangeret tredive-femte i befolkning efter den sidste folketælling, er sådan et arnested for erhvervsmæssig virksomhed. Det enkle svar er, at når du indarbejde i Nevada, opnår du en række forretningsmæssige fordele ud over dem, der ønsker vises, når du indarbejde i Californien eller i en anden stat.

For eksempel, Nevada beskatte ikke indkomst på enten enkeltpersoner eller selskaber, og dele ikke oplysninger med Internal Revenue Service eller andre eksterne institutioner. En Nevada corporation direktører behøver ikke at være aktionærer, og en Nevada corporation kan købe, hold eller overføre sit eget lager. I virkeligheden, staten er begærligt Pro-business og går til store anstrengelser for at beskytte privatlivets fred for virksomhedsejere. Så mens Nevadas årlige ansøgning krav nødvendiggør leverer oplysninger om en enkelt officer eller direktør, ændres til en selskaber direktører eller officerer ikke skal oplyses.

Generelle fordele vedtægter

Ud over de specifikke fordele du får når du indarbejde i Nevada, tilbyder selskaber andre fordele. I det væsentlige er en corporation en helt selvstændig enhed fra sin ejer eller ejere. Således giver indarbejde dig en stor beskyttelse fra ansvar. Mens foreningens aktiver kan være målrettet, når foreningens ledere og direktører er i fuld overensstemmelse med loven, forblive deres individuelle aktiver off grænser. Derudover er det nemt at overføre ejerskabet af en corporation, og det fortsætter med at overleve som en juridisk person selv i tilfælde af død af en officer eller direktør. Yderligere, en corporation evne til at samle finansiering er meget større end en person eje en enkeltmandsvirksomhed.

Nevada LLCs

LLC står for aktieselskab, og ofte ses som en hybrid mellem et selskab og et partnerskab. Nevada LLCs, Californien LLCs og dem fra andre stater kan kun holde i 30 år, og kan involvere flere offentlige oplysninger om medlem-og ejeroplysninger. Derudover kræver problemerne i forbindelse med overdragelse af ejendomsretten til en LLC omfattende forudseenhed.

At tage springet

At være ejer en mindre virksomhed er fyldt med bekymringer og potentielle faldgruber. Hvis du ejer en mindre virksomhed, er det umagen værd at overveje at indarbejde i Nevada. Når du beslutter dig for at tage springet, men sørg for at du får den vejledning, du skal korrekt i overensstemmelse med alle statslige og føderale bestemmelser.

Den virksomhed, du vælger til at hjælpe dig bør har omfattende erfaring med strukturering og beskytte virksomheder og har en solid baggrund i dannelsen af selskaber i Nevada. Det bør også kunne gå dig gennem processen, fil det nødvendige papirarbejde på dine vegne, give dig med resident agent service og give dig alle de overholdelse materialer du behøver for at starte din corporation.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.