Er jeg en iværksætter? Del 4 i en serie

By | marts 26, 2019

Jeg vil gerne finde ud af, hvis jeg er velegnet til en iværksætterkarriere?

(Ja) (Nej)

Fundere over disse tanker…

Hvad er entrepreneurielle talent og har det?

Har jeg testet min entrepreneurielle muligheder enten med et værktøj til personlig vurdering eller ved at deltage i en startup business?

Har jeg nogensinde været selvstændig før?

Har jeg nogensinde har arbejdet for lige Kommissionen?

Er jeg en hård arbejdstager?

Jeg har disciplinen til at afslutte projekter, jeg starter?

Holder jeg New Year’s resolutioner?

Er jeg tilfreds med forsinket tilfredsstillelse?

Jeg er en sparsommelig person eller en ødeland?

Hvilken slags iværksætter er jeg Ifølge John B. Miner?

Disse er blot nogle af de vigtige spørgsmål, som du skal overveje, når de overvejer en karriere som iværksætter. Være ærlig og retlinet med dine svar. Det er vigtigt at forstå dine styrker og svagheder både før venturing i selvstændig virksomhed og en verden af iværksætterkultur. Du vil lære at bygge videre på dine styrker til at opnå succes og arbejde på dine svagheder til at forbedre dem. Du vil også lære at kompensere eller dine svagheder ved at finde andre (medarbejdere eller outsourcing) til at tage op slack, for du kan ikke blive stor på alt mens du kører en forretning ordentligt.

En tidligere samarbejdspartner vores plejede at sige, ‘ du kan ikke aktivere en giraf i en tiger. Det fungerer bare ikke.» Derfor, du har styr på hvad du er god til, hvad du kan blive god til og hvad du aldrig bliver god til når du starter din egen virksomhed. Husk, tegnet af en stor leder er når de kan skabe et stærkt og talentfulde team til at hjælpe dem med at opnå deres mål.

Sikkert, i begyndelsen, når du starter din egen virksomhed, du måske nødt til at bære mange forskellige hatte fordi du ikke har råd til at ansætte nok folk til at hjælpe dig. Derfor, du gør det bedste du kan og bringe på flere folk til at hjælpe dig, eller outsource, som du ikke gør godt. På denne måde, du gøre for dine svagheder og nå dine mål hurtigere.

Dog undervurder ikke din evne til at få succes som iværksætter. Vi har coachet hundredvis af mennesker, der syntes at være de mest usandsynlige kandidater til iværksætteri og endnu med ordentlig coaching og uddannelse de viste sig for at være meget succesfulde iværksættere. Det er vigtigt at tage skridt til at forstå grundigt din entrepreneurielle aptitude og potentiale før du foretager nogen ekstrem beslutninger én måde eller den anden. Det er ikke altid let eller behagelig at kigge i spejlet med åbenhed og oprigtighed. Men det er ofte den vigtigste første skridt i din søgen efter at være iværksætter.

Nu, du skal spørge dig selv…

Hvordan virker iværksætterkultur?

Hvor skal jeg begynde?

Er der en test, en vurdering eller nogle entrepreneurielle vurdering, som jeg kan tage, der vil gøre det klart?

Hvad skal jeg gøre næste?

Disse er alle gode spørgsmål at spørge dig selv, hvis du virkelig ønsker at omfavne en iværksætterkarriere. Det er yderst vigtigt at forstå, hvordan iværksætterkultur virker. I betragtning af hvor meget information er tilgængelig på iværksætterkultur, bliver det mere og mere væsentligt at opsøge den rigtige information og rådgivning.

Der er personlighed vurderinger og entrepreneurielle tests du kan tage for at hjælpe med at bestemme din egnethed til selvstændig erhvervsvirksomhed og iværksætterkultur.

Hvad du skal gøre næste er fortsat ser og forskning alle muligheder for at forstå hvad det er du ønsker at opnå i dit personlige og professionelle liv.

Find information og et program, der giver genlyd med dig og giver dig de svar, du ønsker og har brug at være vellykket.

Selv om det kan virke overvældende, når du ikke har alle svarene, bliver det klarere, hvis du tager hvert trin i en logisk sekvens til første opdage og derefter slip iværksætter inden for dig.

Hvad er vigtigt er, at du tager det første skridt i at tage kontrol over dit eget liv og beslutninger, der vil have en positiv indflydelse på din fremtid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.