Bruge mindre end hvad du tjene – en af de store bagdør hemmeligheder af Super-rige!

By | november 7, 2019

Selvom tjene en høj indkomst sikkert gør livet lettere, er det ikke nødvendigvis den eneste løsning til at tiltrække rigdom og at opnå økonomisk frihed. “Super rige” har en anden stor bagdøren hemmelighed, der ofte går ubemærket hen. Det er hemmeligheden bag udgifterne mindre end du tjener for at bygge rigdom. Ikke kun dem, der allerede er rige, men nogle midten til lavere klasse arbejdstagere er godt på vej til at skabe rigdom ved hjælp af denne simple metode. De er klar over værdien af en dollar og hvordan bare lidt kreativitet- og dømmekraft – kan holde dem et skridt foran det finansielle spil.

Hvad betyder det at “Bruge mindre end du tjener?”

Det betyder netop, hvad erklæringen indebærer – må ikke bruge det hvis du ikke har det, bruge mindre i stedet. Hvis du optjener $3.000 månedlige, bruger kun $2.800 hvis det er muligt, og sætte de resterende $200 i en alders- eller college spareplan eller anden form for klog investering, som vil give et afkast senere. Bor inden for din hjælp. Med andre ord ikke købe en dyr bil og/eller hjem, at du ikke har råd til. Vælg produkter, som du kan købe med lige penge når det er muligt, eller produkter, som du kan finansiere uden at sætte en økonomisk belastning på dit budget. Vælge en lavere betaling og lavt forrentede lån hvis du skal gå i gæld.

Arbejde på at afdrage gælden

Det første skridt til at skabe rigdom er at komme ud af gælden. Smart udgifter er den eneste måde du kan gøre dette. Oprette et detaljeret budget og skitsere hele dit månedlige forbrug – selv de ekstra ting såsom sodavand fra en lokal butik. Skrive ned hver en krone brugt, så du ved hvor penge igangværende.

Derefter, mærke den unødvendige udgifter, som du kan fjerne. Der er sandsynligvis ting du kan uden gøre som du afbetale gæld. Skriv disse ting ned og overføre pågældende penge til at betale mod gæld. Først betale højt forrentede lån eller kreditkort. Og vigtigst af alt, ikke skabe ny gæld.

Skabe velstand gennem smartere Shopping

Når shopping, lede efter bedre tilbud, brug kuponer og shop på sparsommelighed butikker i stedet for at købe ting nye. Smart udgifter frigør ekstra penge til at skabe velstand gennem besparelser og investeringer. Være opmærksom på udgifter, når madsted på restauranter, besøger butikker, betale for brændstof, og når de køber forsyninger eller husholdningsartikler.

Eliminere eller reducere unødvendige månedlige betalinger som dyre mobiltelefon kontrakter, kabel eller satellit-tv, møbler huslejer, visse former for forsikring, og så videre. Med nogle fornødne udgifter såsom bil eller sygeforsikring, kan du muligvis finde en billigere udbyder.

Tiltrække rigdom er let, når du er klar over den enorme værdi af ubrugte dollars. De tilføje op hurtigt, og du behøver ikke at arbejde hårdere for at tjene dem! Du vil få kontrol over din økonomi og reducere stress for dig selv og din familie. Og i fremtiden, vil du nyde økonomisk frihed ved at skabe velstand på langt sigt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.